Boerderij Ter Linde

Printen

Boerderij Ter Linde ligt vlakbij natuurgebied Oranjezon wat zeker een bezoek waard is. Op de boerderij kan je dan vervolgens bijkomen van deze wandeling. De boerderij bestaat uit een aantal afdelingen. Zo is er nog steeds veehouderij en akkerbouw. Aan de rand van het boerenerf is er een mini-camping met ruimte voor 25 plaatsen. Tevens is er een kleine winkel met eigen producten en een eetlokaal. In dit eetlokaal kan je een kop koffie met gebak nuttigen of een lekker ijsje nemen.   

In de winkel kan je er vers brood kopen en hun eigen Zeelandkaas. Deze kaas is gemaakt met biologisch-dynamische melk dat bij uitstek geschikt is voor de verwerking tot kaas. Op de website kan je meer informatie vinden over hoe deze kaas gemaakt wordt.

Boerderij ter Linde is enkel in de zomermaanden geopend. Mocht je een workshop, koffietafel, vergaderingen of lunches willen organiseren, dan is dit mogelijk. Neem daarvoor telefonisch contact op met de boerderij.

Adres:
Oranjezonweg 1


Contact:
Email: mirandadiesch@zeelandnet.nl
Telefoonnummer:
Website: http://www.loverendale.nl
Openingstijden:
Buiten het hoogseizoen kan er gebruikt gemaakt worden van de locatie voor lunches en vergaderingen. Neem hiervoor telefonisch contact op met Boederij Ter Linde.
Prijs:
n/a