Boekhandel De Boekenmolen

Printen

Het is een feest om onze winkel te bezoeken. Eigenlijk kun je deze winkel onder het kader ‘dagje uit’ plaatsen omdat er zoveel te zien is. Voor jong en oud. We hebben een uitgebreid assortiment boeken: literatuur, actuele bestsellers, informatieve boeken over tuin, koken, psychologie en natuurlijk ook enorm veel prenten- en kinderboeken, Zeeland- en streekboeken. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan wenskaarten en cd’s, luisterboeken, dvd’s en allerlei cadeau-artikelen. Gedurende het hele jaar hebben we een ruim assortiment aan schoolartikelen voorradig. Kantoorartikelen en cartridges zijn eveneens voorradig. We zijn dol op verschillende pennen en daarom hebben we ook veel schrijfwaren.Kalenders, agenda’s, posters (St. Plint) en spelletjes vind je hier ook. Tevens postagentschap van PostNL.

Vanzelfsprekend kun je hier alle boekenbonnen kopen en inleveren. Digitale VVV-bonnen vanzelfsprekend ook te koop en inleverbaar.
Ook ons antiquariaat is het bekijken waard. We kopen en verkopen tweedehandsboeken.

Speciale aandacht vraagt nog het verzorgen van geboorte-, huwelijksdrukwerk en natuurlijk ook alle zakelijke drukwerk. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment kaarten en wij helpen u graag met het opstellen van een mooie, passende, originele tekst.

Onze trefwoorden zijn: gedrevenheid, liefde voor boeken, passend advies voor elke lezer en niet-lezer (of beter gezegd aankomend lezer) en gastvrijheid.

Adres:
Molenweg 1


Contact:
Email: info@de-boekenmolen.nl
Telefoonnummer: 0118-562341
Website: http://www.de-boekenmolen.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a