BHVK Leisure – exclusieve vakantiewoningen op unieke locaties

Printen

Op zoek naar die ene bijzondere vakantiewoning in Zeeland? Ontdek de mooiste plekjes en laat u verassen door de unieke vakantiehuizen in onze regio!

Wie via BHVK Leisure huurt of verhuurt ontdekt onze veilige en vertrouwde werkwijze. Ons bescheiden en zeer betrokken team is servicegericht en de lijnen binnen onze organisatie zijn kort.
Wij vinden het belangrijk dat de woningen in ons bestand voldoen aan hoge kwaliteitseisen, daarom zijn alle woningen binnen ons aanbod ook exclusief en alleen te huur via BHVK Leisure. Hiermee garanderen we u als gast een fijn en comfortabel verblijf en onze woningeigenaren een optimale bezetting. Voor onze woningeigenaren zijn wij van grote toegevoegde waarde door het volledig ontzorgen in beheer en verhuur van de woning.

Onze gastenkring is trouw en bestaat voornamelijk uit koppels en (jonge) gezinnen. Reserveren is eenvoudig en doet u gemakkelijk online via ons volledig geautomatiseerde reserveringssysteem. Wist u dat u met ons loyaliteitsprogramma al na uw eerste boeking korting ontvangt op de volgende? Waar wacht u nog op!

Adres:
De Roterij 13


Contact:
Email: info@bhvkleisure.com
Telefoonnummer: 0111-654512
Website: http://www.bhvkleisure.com
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a