Berkenhof’s Restaurant

Printen

In Berkenhof’s Restaurant kun je, onder het genot van een drankje met iets lekkers, even uitblazen van je spannende jungle avonturen. Het restaurant maakt namelijk onderdeel uit van de Berkenhof Tropical Zoo, waar avonturiers, natuurliefhebbers en durfals zich helemaal kunnen uitleven.

Tussen 10:00 en 17:00 uur wordt er een uitgebreide lunchkaart geserveerd. Mocht je geen bezoek aan de Tropical Zoo willen brengen dan ben je hier alsnog welkom voor een drankje, een heerlijk stukje gebak, broodje of ander gerecht van de menukaart.

Of het nu gaat om een borreltje en hapje na een heerlijke zondagmiddagwandeling, een gezellige high tea of een spetterend bedrijfs- of bruiloftsfeest, restaurant Berkenhof kan het allemaal verzorgen. De koks werken uitsluitend met dagverse producten en bereiden alles in eigen keuken.

De combinatie met een bezoek aan Berkenhof Tropical Zoo en al zijn attracties maakt Berkenhofs Restaurant een unieke feestlocatie in Zeeland! Het restaurant is voor gezelschappen (op reservering) ook buiten de Tropical Zoo openingstijden geopend.

Adres:
Langeweegje 10


Contact:
Email: info@tropicalzoo.nl
Telefoonnummer: 0113-649729
Website: http://www.tropicalzoo.nl
Openingstijden:
Geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak. Op de website staat een overzicht van de openingstijden. 
Prijs:
€3.75 – €13.00