Beach Lodge Wit Zand

Printen

Heerlijk uitrusten aan het mooiste strand van Walcheren!

Beachlodge Wit Zand in het kustplaatsje Dishoek is jouw tiny little house.

Wit zand is een vierpersoons slaapstrandhuisje met goede basis voorzieningen. Slapen op het strand in een slaaphuisje is een unieke beleving. De karakteristieke strandslaaphuisjes zijn van hout gemaakt, dit geeft de typische Hollandse uitstraling. U geniet van het mooie strand, het geruis van de zee en schitterende zonsondergangen!

In het keukentje is aanwezig een Nespresso machine, melkopschuimer, gaskookplaat, koelkast met vriesvak, opwarm oven, keukengerei, glaswerk, borden en bestek. Er is een vide aan de duinkant en de zeekant  waar geslapen kan worden en de bankjes bij de eettafel kunnen ook tot tweepersoonsbed uitgeschoven worden. De vide heeft een beperkte hoogte en is bereikbaar middels een stijle trap.

Onder het slaapstrandhuisje vindt je stoelen voor op het strand, een parasol en kinderspeelgoed. Wij verzorgen een linnenpakket. Dit bestaat uit dekbed met overtrek, keukendoeken, daarnaast per persoon 1 strandlaken, 2 douche handoeken, 2 washandjes.

Omdat slaapstrandhuisje Wit zand graag de footprint zo minimaal mogelijk heeft, zijn shampoo, crèmespoeling, douche zeep, afwasmiddel, toiletpapier en schoonmaak middel in het huisje aanwezig. Slaapstrandhuis Wit Zand wordt in het hoogseizoen alleen verhuurt per gesloten periode van een week en is geschikt voor maximaal 4 personen. De wisseldag is op maandag of vrijdag. Aankomst is om 15.00 uur en vertrek is om 10.00 uur.

Onderverhuur is niet toegestaan. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in het huisje. Op en bij de strandhuisjes is BBQ niet toegestaan i.v.m. brandrisico.

Adres:
Dishoek 1, huisje 327, bij duinovergang de


Contact:
Email: info@beachlodgewitzand.nl
Telefoonnummer: 0616474680
Website: http://www.beachlodgewitzand.nl
Openingstijden:
De wisseldag is vrijdag. Verhuur is per week van vrijdag tot vrijdag. Soms is er een mogelijkheid om hier van af te wijken bv weekeind of midweek.
Prijs:
€595.00 - €1450.00

Prijs toelichting:
Prijzen gelden per week exclusief eind schoonmaak, de wisseldag is op vrijdag. Rond sommige feestdagen kan de verhuur periode afwijkend zijn. Prijzen van af; weekeind € 595,00 midweek € 595,00 daarnaast nog € 1,75 toeristen belasting per persoon per nacht en de schoonmaak € 75,00