Appartement flat ‘Scheldezicht’

Printen

Beschikbaarheid in één oogopslag

Luxe appartement direct aan zee op de 1e etage voor max. 2 personen. Op 5 min. lopen van het centrum. Unieke uitvalsbasis voor sportieve wandel- en fietstochten en voor culturele activiteiten

 Locatie.Op deze unieke locatie  direct aan zee, kan men vanuit het raam dagelijks genieten van het uitzicht op het water, de scheepvaart en de beloodsing, tegen een steeds veranderend decor. In de zomer wordt er uiteraard voor de deur volop gezwommen. En op 5 minuten loopafstand ligt het gezellige winkelcentrum van Vlissingen. Het appartement, voor maximaal 2 personen, is een luxe uitvalsbasis voor sportieve wandel- en fietstochten en voor culturele activiteiten.

 Voorzieningen. Het luxe appartement heeft een gezellige woonkamer met een uniek uitzicht. Het telt één slaapkamer voor max. 2 personen en heeft naast centrale verwarming alle moderne gemakken: een radio/CD-speler, flatscreen-tv met DVD-speler, een keuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron en koelkast. In de pantry bevinden zich de garderobe, de wasmachine, de condensdroger, de vaatwasser en de vriezer. Er is een klein balkon aan de zeezijde en tenslotte is er een douche/toilet.

 Zeeland vakantieland. Zeeland, "het land waar het leven goed is", is een provincie met een rijke historie. Daarvan getuigen prachtige steden als Veere en Middelburg en andere interessante steden met een geheel eigen karakter als Goes en Vlissingen. De laatste heeft, strategisch gelegen aan de monding van de Westerschelde, de poort naar Antwerpen, zwaar geleden onder diverse oorlogen en is daardoor minder rijk aan historische bouwwerken. Maar de stad van onze nationale zeeheld Michiel de Ruyter is interessant door haar verbondenheid met de zee door de eeuwen heen. Het "MuZEEum" aan de Nieuwe Dijk getuigt daarvan. Het fiets- en voetveer naar Breskens biedt mogelijkheden voor leuke uitstapjes naar Zeeuws-Vlaanderen. Van april tot oktober zijn met vervoersonderneming Veolia, goedkope bustochten naar Sluis, Brugge of Knokke mogelijk, vooral voor senioren. Een overtocht met dit veer blijft hoe dan ook altijd een fijne belevenis.

Met de auto is de prachtige Vlaamse cultuurstad Antwerpen binnen een uur te bereiken.

 Van eind oktober tot begin mei is het ook mogelijk, alleen een weekend of midweek te huren om de Noordzeewind  eens heerlijk om de neus te laten waaien en een paar dagen helemaal te ontspannen.

Adres:
Boulevard de Ruyter 388


Contact:
Email: john.geijsen@gmail.com
Telefoonnummer: +31 653254838
Website: http://www.flatscheldezicht.jimdo.com/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€320.00 - €560.00

Prijs toelichting:
€ 310 - € 550,-