De Havengids zet de Deltagids voort

Printen

In de afgelopen jaren heeft VVV Zeeland zorg gedragen voor de invulling en creatie van de Deltagids. Omdat VVV Zeeland al haar activiteiten zal beĆ«indigen, zal zij ook stoppen met het samenstellen van de Deltagids. In goed overleg zijn de VVV Zeeland en De Havengids overeengekomen dat De havengids met ingang van 17 november 2020 deze taak overneemt. De Havengids zou het namelijk jammer vinden om de Deltagids, die voor veel toeristen een absolute meerwaarde heeft, te zien verdwijnen. 

Voor de nieuwe gids van 2021 zal er in de praktijk niet zo veel veranderen, het doel van de Deltagids is om toeristen te informeren over de leukste activiteiten en de belangrijke informatie over het gebied. Deze activiteiten en informatie zullen voor zowel de watersporter, de dagjesmensen als de mensen in hotels, vakantieparken en op campings relevant en van toegevoegde waarde zijn.

Toch zullen er in de Deltagids van 2021 een aantal dingen veranderen. De gebieden zullen anders worden ingedeeld en zal ook landinwaarts een belangrijkere rol krijgen om de gids nog vollediger te maken.Daarnaast zal per gebied een evenementen kalender worden opgenomen. Zo kan de lezer makkelijk zien wat er te doen is in het gebied zoals een streekmarkt, een feest of vuurwerkshows. 

De Deltagids zal in het voorjaar van 2021 weer op de gebruikelijke plaatsen verkrijgbaar zijn.

Wilt u graag gebruik maken van promotie in de Deltagids? Dat kan! Neem contact op met eline@deltagids.nl of op nummer 072-7370192 en vraag naar de mogelijkheden.