Proef de Delta!

De Delta is om op te vreten. Het water is rijk gevuld met schaal- en schelpdieren, vis en zilte groentes. De regio is beroemd vanwege de zalige mosselen, oesters en Oosterscheldekreeft. Maar ook de vruchtbare Deltaklei zorgt voor goede smaken. Pré-sale lamsvlees smaakt verrukkelijk zilt en voor zoete smaken kun je terecht bij een van de vele fruitboomgaarden. 

Die ingrediënten vormen, samen met een groot aantal zeer geïnspireerde chefkoks, de basis voor een culinaire regio zonder weerga. Er zijn veel Michelinrestaurants, maar ook de sterloze restaurants, eetcafés of strandpaviljoens serveren fantastische en creatieve maaltijden. Eet smakelijk!

De Koninck Antwerp City Brewery

De Koninck is als oudste stadsbrouwerij van Antwerpen een van de iconen van de havenstad. Leer in het bierbelevingscentrum alles over dit zalige bier dat je het best in een bolleke consumeert.

Oesters en mosselen Yerseke

In Yerseke draait alles om schelpdieren. Je kunt er tussen de bedrijvigheid door gewoon een kijkje nemen en oesters, of andere zilte zaligheden proeven. Kom ook zeker naar de gezellige, lekkere mosselfeesten.

Veiling Sint-Annaland

Neem zelf plaats in de veilingbankjes en bedien de veilingklok. Zo kun je een goede prijs afslaan voor heerlijke regionale seizoensproducten zoals Thoolse aardappelen, asperges, aardbeien en uien.

Lekker Schouwen-Duiveland

Overal op het Schouwen-Duiveland vind je smaaksensaties. Verrukkelijk vette vis, Oosterscheldekreeft, zalig zoet fruit, Oosterscheldesmaak in een pain de mer, boterzachte mosselen, en frisse witte wijn.