Beleef de Deltanatuur!

Waar water en land elkaar ontmoeten, vind je de mooiste natuur. Het land wordt gevormd door het water en andersom. Dat levert prachtige en dynamische natuurgebieden op waar altijd iets verandert. Omdat het water weer een stuk land wegslaat of omdat het stuifzand telkens voor nieuwe vormen in het landschap zorgt.

De natuur kun je prachtig op het water beleven. Je vindt in de Delta het grootste Nationaal Park van Nederland: de Oosterschelde, en meer noordelijk de Biesbosch. En op het land nodigen duinen, strand, polders, bossen en eindeloze kusten je uit tot fantastische wandel- en fietstochten.

De Biesbosch

Het Nationale Park is een afwisselend en spannend gebied voor de vaarliefhebber dankzij
wilgenvloedbossen, uitgebreide rietkragen en een wirwar van water. Je kunt hier ook op beversafari gaan.

Natuurvaartocht Oosterschelde

Altijd al willen weten wat er leeft op, in en boven het water van de Oosterschelde? Dan is de natuurvaartocht op de Oosterschelde een uitgelezen kans. De verrekijkers liggen klaar om zeehondjes te spotten.

Noord-Beveland Eindeloos eiland

Noord-Beveland is een zeer afwisselend Eindeloos Eiland. Het is dé uitvalsbasis voor een lekker dagje strand of stevige wandeling. En dan vind je er ook nog eens heel veel gezellige havenplaatsen.  

Eilandhoppen en watersporten

Het Veerse Meer biedt ongekend veel watersportmogelijkheden om je te vermaken. Eiland hoppen is een van de populairste bezigheden, maar je kunt hier ook waterskiën aan de kabelbaan of flyboarden.