Verhuur vakantiewoningen Duinhof Holidays

Printen

Duinhof Zuid - Duinhof Oost - Badhuis - CDZND - Strandresidentie - Branding

Alles recent gebouwd, ruim opgezet en eigentijds & stijlvol ingericht, met onder meer een zeer complete inventaris. Onze all-in-prijs voorziet in reeds opgemaakte bedden, 1 handdoekset per gast, eindschoonmaak, eigen parkeerplaats in de parkeergarage of op de oprit, een eigen WiFi-netwerk en boekingskosten, dus géén verrassingen! 

Al onze vakantie accommodaties zijn uniek. Zo hebben wij een gevarieerd aanbod dat van woningen met zeezicht tot een inpandig zwembad strekt. Genieten van een sauna, liever een tuin, of bijvoorbeeld een open haard is eenvoudig via onze website te vinden en te reserveren. Overigens is in enkele woningen ook uw trouwe viervoeter van harte welkom. Bij Duinhof Holidays vindt u altijd een vakantieverblijf dat bij uw vakantiewensen past!

Adres:
Boulevard de Wielingen 7


Contact:
Email: info@duinhofholidays.nl
Telefoonnummer: +31 117 712 690
Website: http://www.duinhofholidays.nl
Openingstijden:
maandag - vrijdag: 9.00u - 12.00u * 13.00u - 17.00u zaterdag: 9.00u - 13.00u Onze appartementen zijn het hele jaar door beschikbaar voor verhuur per week, weekend of midweek. Aankomst en vertrek op dinsdag, woensdag, donderdag of zaterdag op aanvraag.
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
U boekt al een weekendje weg in het voorjaar vanaf € 450, - of een week vakantie in het hoogseizoen vanaf € 950,- Onze all-in prijs is altijd inclusief: - Volledig ingericht vakantie verblijf, voorzien van alle gemakken - Opgemaakte bedden inclusief een grote en een kleine handdoek en keukentextiel - Eigen parkeerplaats in de parkeergarage - Reserveringskosten, energiekosten en eindschoonmaak. De vermelde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en waarborg.
Spielen Sie in den renommiertesten MGA-lizenzierten Online-Casinos!