Vakantiewoningen Camping de Hoogte

Printen

De camping is een klein kampeerterrein met 30 staanplaatsen en 5 zomerwoningen. Het is landelijk gelegen aan een doodlopende weg aan de rand van het dorp Kerkwerve. Rondom in het groen (bomen en hagen). Gelegen op ca 750 m van de Oostersschelde en ca 10 km van het Noordzeestrand en de Brouwersdam.

Er zijn twee type zomerwoningen.
Zomerwoning type 1
De (zomerwoning nummer 1) is een gelijkvloerse woning uitgerust met twee slaapkamers en rolstoeltoegankelijk. Hij is compleet ingericht voor 4 personen. Hij is voorzien van 2 slaapkamers (1*twee persoonsbed en 1*een stapelbed), ruime woonkamer-keuken, een grote nieuwe badkamer, eigen tuin met tuinmeubels en een parasol. Tevens is een kleuren-tv met satelietontvangst standaard aanwezig.

Zomerwoning type 2
De (zomerwoning nummer 2,3 en 4) zijn allen compleet ingericht voor 6 personen. Ze zijn voorzien van 3 slaapkamers op de 1e verdieping (1*twee persoonsbed en 2*een stapelbed), ruime woonkamer-keuken, een grote badkamer (begane grond), eigen tuin met tuinmeubels en een parasol. Tevens is een kleuren-tv met satelietontvangst standaard aanwezig.

Zomerwoning nr. 5

Zomerwoning nr. 5 is geschikt voor 8 personen. Het is voorzien van 4 slaapkamers, 1 badkamer, ruime woonkamer-keuken en eigen tuin met tuinmeubels, parasol en een tuinhuisje. hier uiteraard ook een tv.

Alle huisjes hebben Wifi-ontvangst.

Adres:
Verseputseweg 30


Contact:
Email: info@campingdehoogte.nl
Telefoonnummer: 0111-412496
Website: http://www.campingdehoogte.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€50.00 - €430.00

Prijs toelichting:
Nog aanbieding voor Pinksterweekend: van vrijdag t/m dinsdag, 250,- euro per huisje.