Vakantiepark Schouwen

Printen

Vakantiepark Schouwen is een gezellig familiepark aan de rand van Renesse op 900 meterafstand (15 minuten lopen) van het Noordzeestrand en 5 minuten lopen van de dorpskern.

Op dit gezellige familiepark kun je kiezen uit een knus houten chalet, of een luxe ruime lodge. Ook is het mogelijk om te komen kamperen op onze kleinschalige camping of te genieten in je camper op een ruime verharde camperplaats. En vind je het zo leuk bij ons dat je niet meer weg wilt, dan kun je een eigen chalet kopen en het hele seizoen verblijven!

Jong en oud voelt zich hier prettig door de vele mogelijkheden die wij bieden en de ligging. Ons gezellige eetcafé biedt heerlijke versgemaakte gerechten en organiseert in het hoogseizoen gezellige avonden, het animatieteam straalt regelmatig in ons theater maar ook de rustzoeker kan hier genieten van de prachtige natuur met haar ruige kust.

Voor verse broodjes en alles wat bij een heerlijk ontbijtje hoort, kunt u terecht in onze ontbijtwinkel. Ook ligt hier iedere dag de krant voor u klaar.

Op het park kunt u fietsen huren. Wij hebben fietsen met versnellingen en kinderfietsen. Vakantiepark Schouwen ligt in een mooie omgeving waarin u heerlijk kunt fietsen. Vraag op onze receptie naar fietsroutes!

In Renesse zijn allerlei winkels, restaurants, terrassen en tevens wordt ook hier veel georganiseerd. In onze kop van Schouwen zijn vele fiets- en wandelpaden welke leiden door de mooie omgeving, bestaande uit bos, duinen, strand, zee etc.

Voor de vakantieganger die van watersport houdt, ook een prima omgeving. Op 5 kilometer afstand kan men hier surfen, duiken, zeilen, kiten en meer...

Adres:
Hoogenboomlaan 28


Contact:
Email: info@vakantieparkschouwen.nl
Telefoonnummer: 0111-461231
Website: http://www.vakantieparkschouwen.nl
Openingstijden:
Wij hebben middagpauze van 12.30 tot 13.30 uur.
Prijs:
€350.00 - €1190.00