Vakantiehuis Zoutelande ZL047 – ZE268

Printen

Prachtige, vrijstaande luxe BioChalet "Soleil" aan zee, ideaal voor vakantiegangers die van hun rust willen genieten! Het nieuw gebouwde massief houten chalet is een hotelsuite van 30 m2 staat op zichzelf, zeer stil en omgeven door een 2-3 meter hoge taxushaag met een afsluitbare, 2 meter hoge tuinpoort.
Voor de hoofdingang van het chalet bevindt zich een afgesloten, verharde ruimte die ideaal is voor het veilig stallen van fietsen. Op het zuiden bevindt zich een groot panoramaraam  en  deur naar de tuin en het ruime betegelde terras, tuintafel met tuinstoelen, barbecue,  en een individueel instelbare loungeset voor 2 personen. In het chalet is er een luxe badkamer met glazen, ruime douche, wastafel, wandgemonteerd toilet en spiegelkast.

Eigen parkeerplaats.
Ideale locatie op een van de schoonste stranden van Nederland, 100m afstand tot het bewaakte zuidstrand! Roken en huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Het bekende strand van het gezellige plaatsje Zoutelande bevindt zich in het zuiden van Walcheren en is tevens het enige strand in Nederland dat op het zuiden is gesitueerd. Zoutelande ligt midden tussen de verschillende natuurgebieden. Door deze prachtige natuurrijke omgeving kunt u verschillende fiets- en wandelroutes volgen. Het schiereiland Walcheren beschikt over meer dan 140 kilometer aan fietspaden. Bekijk de vuurtoren van Zoutelande, het Bunkermuseum in de duinen of de Deltawerken. Op zoek naar een leuke activiteit? Bezoek het Carrousel Vlissingen, Attractiepark Het Arsenaal, Deltapark Neeltje Jans of Miniatuurpark Mini Mundi voor een gegarandeerde topdag!

Adres:Contact:
Email: info@heerlijkehuisjes.nl
Telefoonnummer: 0521-587300
Website: https://www.heerlijkehuisjes.nl/vakantiehuis-zoutelande/ZE268
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 Zaterdag van 09:00 tot 12:00
Prijs:
€440.00 - €855.00
Spielen Sie in den renommiertesten MGA-lizenzierten Online-Casinos!