Vakantiehuis Westkapelle WK299 – ZE149

Printen

Je wil een vakantie, zonder stress, zonder auto- of parkeerzorgen en vlakbij de zee ? Dan heb je hier gevonden wat je zocht. De vrijstaande vakantiewoning is knus en artistiek ingericht. Ze is gelegen direct onderaan de zeedijk: tuinpoortje uit, trapje op en je bent aan zee …

Je wil een vakantie, zonder stress, zonder auto- of parkeerzorgen en vlakbij de zee ? Dan heb je hier gevonden wat je zocht. De vrijstaande vakantiewoning is knus en artistiek ingericht. Ze is gelegen direct onderaan de zeedijk: tuinpoortje uit, trapje op en je bent aan zee. 

Voor praktische hulp is er een mini-vaatwasser beschikbaar. De woning heeft twee slaapkamers: één slaapkamer met een tweepersoonsbed met een tweepersoonsmatras van 160 cm x 200 cm met een dekbed van 220 cm x 240 cm. In de andere slaapkamer staat een driepersoons stapelbed. Het bovenste bed is een persoonbed met een matras van 90 cm x 200 cm en een dekbed van 150 cm x 200cm. Het onderste bed heeft een matras van 140 cm x 200 cm en 2 dekbedden van 150 cm  x 200 cm.

Westkapelle ligt aan de Noordzee en in het meest westelijke puntje van Walcheren. Westkapelle wordt dikwijls geprezen om zijn schitterende strand, dat bovendien direct naast de stad ligt. Naast het zonnen, zwemmen en uitwaaien is er van alles te doen in Westkapelle. Zo kunt u genieten van al het leuks in het centrum en worden er, in met name de zomerperiode, veel evenementen georganiseerd. Ook vindt u hier veel historie: bezoek bijvoorbeeld het Polderhuis, waar de volledige geschiedenis van Westkapelle en Walcheren wordt tentoongesteld. Mocht u de omgeving willen ontdekken, pak dan de fiets, wandelschoenen of de auto. Geniet van de duinen, natuurparken en de fietsroutes die zijn aangelegd van dorp tot dorp.

Adres:Contact:
Email: info@heerlijkehuisjes.nl
Telefoonnummer: 0521-587300
Website: https://www.heerlijkehuisjes.nl/vakantiehuis-westkapelle/ZE149
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 Zaterdag van 09:00 tot 12:00
Prijs:
€380.00 - €390.00
Spielen Sie in den renommiertesten MGA-lizenzierten Online-Casinos!