‘t Baentje

Printen

In één van de rustigste straatjes in het centrum van Domburg ligt  familiehuis "'t Baentje". In 5 minuten ben je op het strand, maar om de hoek ligt ook het bos. De woonkamer met authentieke bedstee is heerlijk om in weg te soezen. De grote woonkeuken (28m2) biedt ruimte voor spelletjes en uitgebreide etentjes en de openslaande tuindeuren geven direct toegang tot de beschutte tuin, met voldoende tuinmeubilair, parasol en hangmat, vaste bbq en 2 terrassen en aparte schuur met 2 fietsen , bolderwagen en strandstoelen. Voor de kinderen is er een kast met strandspeelgoed. De ouderslaapkamer is voorzien van een prachtige muurschildering waarbij je je achter een windscherm waant. De kinderslaapkamer heeft 3 bedden, waarvan 1 extra lang, en een stapelbed. Licht en zonnig is de bovenverdieping. Tv/DVD-speler, radio/CDspeler en Wifi-internet zijn aanwezig.

Naast eindeloze wandelingen langs het strand, door duin en bos, kun je vlakbij tennissen en midgetgolf spelen. Voor golfers is er een 9 holes golfbaan en zeilliefhebbers kunnen op het Veerse Meer terecht.

Jazz-by-the-Sea en de Schildersweek zijn elk jaar weer hoogtepunten in Domburg en jouw bezoek meer dan waard! Een feest voor alle inwoners en badgasten.

Adres:
Voorschotenstraat 5


Contact:
Email: info@domburghome.com
Telefoonnummer: +31 (0)6 10146903
Website: http://www.domburghome.com
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€310.00 - €770.00

Prijs toelichting:
Laken/handdoekenpakket huren mogelijk