Steakhouse de Tamboer

Printen

Steakhouse De Tamboer is al 35 jaar een begrip in centrum Middelburg vanwege de heerlijke vleesspecialiteiten. Liefhebbers van vlees genieten hier van een lekker mals stuk vlees. Mocht je toch liever vis willen eten, dan kan dat ook bij De Tamboer. Niet veel tijd? Geen probleem! Met het speciaal Ribs-on-Wheels-menu is afhalen mogelijk.

Bij binnenkomst valt meteen de gemoedelijke inrichting en sfeer. Door de jaren heen heeft het steakhouse een metamorfose ondergaan. Je kunt hier kiezen voor een 3-gangen keuzemenu of gewoon van de kaart bestellen. Laat je verrassen door de wisselende weeksoep of de T-bone steak van 400 gram. Of ga voor het weekmenu dat bestaat uit de weeksoep en een hoofdgerecht. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er kindergerechten. Als je krap in de tijd zit is afhalen een mogelijkheid. Neem hiervoor telefonisch contact op met De Tamboer of loop even binnen.

In het centrum van Middelburg is gratis parkeren lastig. Je kunt de auto parkeren in de betaalde parkeergarage “Geere” aan de Kalverstraat. Voor de deur zijn wel mindervalide parkeerplaatsen beschikbaar. 

Adres:
Plein 1940 6


Contact:
Email: info@detamboer.info
Telefoonnummer: 0118-612117
Website: http://www.detamboer.info
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€4.00 - €26.50

Prijs toelichting:
3-gangen menu prijs € 26,50