Restaurant SMAEK

Printen

SMAEK is een restaurant, midden in de polder van Scherpenisse, op loopafstand van het Nationaal Park Oosterschelde. Smaak en kwaliteit gaan samen met aandacht voor mens, dier en milieu Seizoensgebonden, lokale en Zuid-Europese producten vormen de basis van de gevarieerde menukaart. Er is veel aandacht voor groentebereidingen. Door middel van het gebruik van gewassen uit de polder, levert SMAEK een bescheiden bijdrage aan het verkleinen van de afstand tussen grond en mond.

Omdat SMAEK onderdeel is van de Gorishoekse Hoeve, kunnen ze meer aanbieden dan alleen een restaurant. Direct achter SMAEK ligt een speeltuin met air-trampoline, een speelveld met doeltjes en een kinderboerderij.

Het restaurant is te verdelen in twee delen. Het achterste deel biedt plaats aan circa 80 tot 100 personen, grenst direct aan de speeltuin en is voorzien van een eigen bar. Buiten het hoogseizoen is het mogelijk deze ruimte te gebruiken voor groepen, vergaderingen, recepties, maar ook geboortefeesten, verjaardagen etc. 

Adres:
Gorishoeksedijk 25


Contact:
Email: info@gorishoeksehoeve.nl
Telefoonnummer: 0166-662457
Website: http://www.restaurant-smaek.nl
Openingstijden:
Maanden november t/m februari gesloten. Alleen geopend voor gezelschappen.
Prijs:
n/a