Restaurant Schoneveld

Printen

Restaurant Schoneveld is gelegen op Droompark Schoneveld, een zeer luxe en sfeervol chaletpark, vlakbij het prachtige strand met al haar charmes.

U bent welkom in onze prachtige, sfeervolle gelegenheid, waar u zich als gast thuisvoelt en de aandacht krijgt die u verdient. U kunt bij ons gezellig een uurtje bowlen met een hapje en een drankje of zelfs heerlijk steengrillen en gourmetten gecombineerd met bowlen. Tevens verzorgen wij feesten en partijen tot 100 personen, wat kan varieren van koud en warm buffet tot een door uzelf samengesteld diner of recepties, kraamfeesten of bedrijfsuitjes. Er is voldoende parkeergelegenheid. 
Ons restaurant heeft een menukaart met passende gerechten en u kunt na het eten heerlijk nagenieten in onze loungehoek. Als het mooi weer is kunt u gebruik maken van ons ruime terras. Twijfel niet, maar kom gewoon eens een kijkje nemen en informeer.

Graag tot gauw!

Adres:
Schoneveld 1


Contact:
Email: info@restaurant-schoneveld.nl
Telefoonnummer: 0117-386945
Website: http://www.restaurant-schoneveld.nl/
Openingstijden:
Maandagavond is de keuken gesloten i.v.m. bingo Iedere dag kunt u ontbijten van 08.00 tot 11.00 uur. Hiervoor wel graag reserveren bij bar bowling of receptie
Prijs:
n/a