Restaurant De Afslag Eet Speel Geniet

Printen

Er was eens…

De droom van Niek en Lidy, een droom die in 1990
begon met een midgetgolfbaan en een caravan..…

Niek die naast de Afslag nog een fruitteelt en akkerbouwbedrijf had werkte samen met Lidy hard aan het bedrijf en het groeide snel. Net zoals het gezin van Niek en Lidy dat in 1992 en 1994 werd uitgebreid met 2 kinderen.
In 1999 was het dan zover de vernieuwde Afslag werd gebouwd en veranderde naar het paleis wat er nu staat. Daarnaast bouwde Niek aan zijn geliefde hobby, modeltreinen. Deze werd groter en groter en is zelfs uitgeroepen tot grootste LGB modeltreinspoorbaan van de Benelux in 2004…..

Helaas kwam er vroegtijdig een eind aan dit mooie sprookje en overleed Niek onverwachts op 21/10/2006. Nu is het aan ons om het sprookje voort te zetten ter ere van mijn geweldige papa Niek.

Nieks is er voor iedereen, van golfbaan tot speeltuin, van treinentuin tot restaurant we hebben het allemaal. Met ruim 100 parkeerplaatsen voor onze gasten is Nieks ook de ideale gelegenheid voor onder andere trouwfeesten, communies en vergaderingen. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een lekker bakje koffie, rondje golf of een uitgebreid diner.

Alles is toegankelijk voor mindervaliden, we hebben eventueel ook een rolstoel ter beschikking voor onze gasten.

Hondjes zijn hartstikke welkom op ons terras, maar niet in de speeltuinen of op de golfbanen.

Adres:
Kieweg 2


Contact:
Email: info@nieksbreskens.nl
Telefoonnummer: 0117-380230
Website: https://www.nieksbreskens.nl/
Openingstijden:
De openingstijden kunnen tijdens vakantieperiodes en feestdagen ruimer zijn.
Prijs:
n/a