Pannekoekhuis De Kabouterhut

Printen

Laat je verrassen in Pannekoekhuis de Kabouterhut aan de rand van Middelburg naast de monumentale Oostkerk. Omringd door allemaal kabouters kan je hier genieten van een heerlijke pannenkoek, uiteraard op ambachtelijke wijze gebakken en in een open keuken. Je kunt hier terecht van zoet tot hartig. Ook zijn er diverse huisspecialiteiten en speciale kinderpannenkoeken.

Pannekoekhuis de Kabouterhut  lijkt op een echte kabouterhut. Waa  je ook kijkt, overal kan je kabouters vinden. Het is dan ook geen verrassing dat sommige pannenkoeken op het menu ook de naam hebben van een kabouter of die van een dwerg uit Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Voor de kinderen ligt er een kleurplaat klaar en bij de pannenkoek kunnen ze rekenen op een leuke verrassing. Geen speeltuin, ballenbak of wifi, maar wel een hele verzameling kabouterboekjes, puzzels en spelletjes.

In de omgeving kan alleen betaald geparkeerd worden.

Adres:
Oostkerkplein 7


Contact:
Email: kabouterhut@hotmail.nl
Telefoonnummer: 0118-612276
Website: http://www.pannekoekhuis-dekabouterhut.nl
Openingstijden:
In de wintermaanden: van 1 november t/m 31 maart: Maandag en dinsdag gesloten Woensdag, donderdag, vrijdag open vanaf 16.30 uur Zaterdag en zondag open vanaf 12.00 uur In de zomermaanden: van 1 april t/m 31 oktober: Maandag gesloten, m.u.v. feestdagen en 6 weken hoogseizoen Dinsdag t/m zondag open vanaf 12.00 uur 
Prijs:
€5.50 - €12.25