Paardenpension de Vallei

Printen

Wij bieden u de mogelijkheid om uw paard of pony bij ons te stallen in onze ruime binnen-boxen. Als u dat wenst nemen wij de volledige verzorging op ons, tot en met het longeren toe. U kunt dan rustig van uw vakantie genieten. Wij hebben een Bunckhouse (eenvoudige logies) beschikbaar voor max. 4 personen, uitsluitend in combinatie met paarden/pony's beschikbaar.  

En als u een stukje wilt gaan rijden met uw paard, dan hoeft u hem/haar slechts te zadelen/ in te spannen en weg bent u. Daarnaast kunt u vrij gebruik maken van onze verlichte buitenbak (20x40 m) en beschikbare hindernissen en materialen.

Ook heeft u de beschikking over een eigen afsluitbare zadelkast.

Voor het poetsen is er zowel binnen als buiten een ruime poets-/wasplaats aanwezig.
Ligging
Ons pension voor uw paard/pony bevindt zich in het mooie West-Zeeuws Vlaamse polderlandschap, met haar kronkelende dijken, populieren en knotwilgen. Vlakbij bevindt zich het bekende stadje Sluis, met gezellige winkeltjes en restaurants, omgeven door een stadswal uit de middeleeuwen. In de polder zijn diverse mooie ruiterroutes uitgestippeld, voorzien van goede documentatie. Of u kunt gewoon zelf op verkenning gaan in de omgeving.

Uiteraard kunt u ook eens op het strand gaan kijken. Tijdens bepaalde momenten van de dag is het toegestaan om lekker langs de vloedlijn te galopperen. Het strand bevindt zich op ongeveer 10 km van het pension, een goede reden om van een strandrit een complete dagrit te maken.

Adres:
Rondweg 9


Contact:
Email: info@de-vallei.nl
Telefoonnummer: 0117-461514
Website: http://www.de-vallei.nl
Openingstijden:
Feestdagen : 9:00-19:00 uur Afwijkingen in overleg mogelijk
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
Zie website www.de-vallei.nl