OK920 – Vronesteyn 27

Printen

Knus appartement voor 4 personen met terras, direct bij het centrum van het dorp. Oostkapelle is een gezellige badplaats met verschillende restaurants, winkels, strandpaviljoens en een heerlijk zandstrand. Dit mooie strand is verschillende keren uitgeroepen tot schoonste strand van Nederland!

Op de benedenverdieping is de woonkamer met 4 stoelen, eettafel en televisie. De open keuken is voorzien van: gaskookplaat, magnetron, koelkast en koffiezetapparaat. Er is een apart toilet.

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer. Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (1.40 x 2.00) en de andere kamer heeft 2 eenpersoonsbedden. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.De badkamer is voorzien van bad en wastafel. Handdoeken dient u zelf mee te nemen.

Verder zijn beschikbaar: een wasmachine, WIFI, kinderstoel en een eigen parkeerplaats.

In de buurt zijn volop mogelijkheden om te wandelen in de natuurgebieden de Manteling en Oranjezon. Op de fiets bent u zo in Domburg of Vrouwenpolder. Zit het weer een keer niet mee, dan zijn Middelburg en Goes een leuk dagje uit. Voor kinderen zijn er veel leuke, kleinschalige attracties in de buurt.

Adres:
Vronesteyn 27


Contact:
Email:
Telefoonnummer:
Website: http://www.zeelandvakantie.nl/nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€255.00 - €495.00

Prijs toelichting:
Energie: € 3,00 per dag