OK333 de Distel – Dunopark 19

Printen

Vrijstaande bungalow ‘de Distel’ met grote tuin, in rustige wijk. Deze bungalow ligt op loopafstand van bos, zee en strand. Het mooie zandstrand van Oostkapelle is verschillende keren uitgeroepen tot schoonste strand van Nederland.

‘De Distel’ is ingericht voor 5 personen met een woonkamer, aparte keuken, 3 slaapkamers, badkamer en een apart toilet. De keuken is voorzien van: gaskookplaat, oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en een kleine vaatwasser.

Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed (met losse dekbedden), één met een stapelbed en één met een eenpersoonsbed. De badkamer is voorzien van een douche, handdoekradiator en wastafel. In de heerlijke, door groen beschutte, tuin staat een grote tafel met 6 stoelen. Verder zijn een kinderstoel, wasmachine, eigen parkeerplaats en WIFI beschikbaar.

De bungalow ligt vlakbij de natuurgebieden de Manteling en Oranjezon. In beide natuurgebieden zijn uitgezette wandelroutes. Gaat u ‘s morgens vroeg hier wandelen, dan heeft u de meeste kans om een damhert of ree tegen te komen. Oostkapelle is een gezellige familiebadplaats met verschillende restaurants, strandpaviljoens en winkels.

Adres:
Dunopark 19


Contact:
Email:
Telefoonnummer:
Website: http://www.zeelandvakantie.nl/nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€295.00 - €725.00

Prijs toelichting:
Energie: mei t/m september € 6,00 p.d.; okt. t/m apr. € 7,00 p.d.