OK174 – De Meerpaal

Printen

De sfeervolle bungalow “De Meerpaal” voor 4 personen, ligt in het kleinschalige vakantiepark Burgvliet. De bungalow ligt aan de rand van een bosgebied, op slecht 1,5 km van het strand van Oostkapelle. Dit mooie zandstrand is verschillende keren uitgeroepen tot schoonste strand van Nederland.

De woonkamer heeft openslaande deuren naar de gezellige tuin. In deze tuin zijn een sauna en buitendouche aanwezig. Er is een aparte keuken voorzien van gaskookplaat, mini-oven, koelkast, koffiezetapparaat en een wasmachine. Er is een badkamer met douche en wastafel en er is een apart toilet.

Er zijn twee slaapkamers: één met een verhoogd tweepersoonsbed (welke te bereiken is met een trapje) en één met een stapelbed. Ook is er een kinderbed en een eigen parkeerplaats. Een huisdier is welkom.

Deze woning heeft geen televisie
​De bungalow ligt vlakbij de natuurgebieden de Manteling en Oranjezon. In beide natuurgebieden zijn uitgezette wandelroutes. Gaat u ‘s morgens vroeg hier wandelen, dan heeft u de meeste kans om een damhert of ree tegen te komen. Oostkapelle is een gezellige familiebadplaats met verschillende restaurants, strandpaviljoens en winkels.

Adres:
Burgvliet 89


Contact:
Email:
Telefoonnummer:
Website: http://www.zeelandvakantie.nl/nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€215.00 - €600.00

Prijs toelichting:
Energie: januari t/m april € 4.50 per dag mei t/m juni € 3.50 per dag juli en augustus inclusief september € 3,50 per dag oktober t/m december € 4,50 per dag