Noordzee, Hotel & Spa

Printen

Noordzee, Hotel & Spa is een 4-sterrenhotel dat een bijzonderde ligging heeft, boven op het duin en met een prachtig zicht op zee. Het hotel heeft een ongedwongen sfeer, een hoog voorzieningenniveau en sfeervol ingerichte kamers waaronder een bijzondere Torenkamer.

Zwembad & Spa
In het boothuis vind je een prachtig zwembad waar je baantjes kunt trekken of lekker kunt uitrusten in de ligstoelen of in de strandstoelen. Geniet van je eigen oase in de prive wellness. Laat het tweepersoons kiezelbad vollopen, maak gebruik van het stoombad of de infrarood sauna, of geniet van lekker vers fruit op het warme waterbed... Of laat alle zorgen verdwijnen in het saunalandschap. Sluit de dag na een lange strandwandeling af met een warme sauna en koel af in de koude belevingsdouche. Ook biedt het hotel meerdere lichaam- en gezichtsbehandelingen aan.

Restaurant
Vanuit het restaurant heb je een prachtig zicht op de duinen en de zee, waar je in de zomer de zon in de zee ziet ondergaan. Ontdek de lekkere zelfgemaakte appelbollen bij de koffie, een fijne lunch, borrelhap of een uitgebreid diner. Hotel Noordzee werkt met gezonde, verrassende en authentieke (streek)producten die de chef verwerkt in smakelijke streekgerechten.

Adres:
Noordzeestraat 2


Contact:
Email: info@hotelnoordzee.com
Telefoonnummer: 0117-391810
Website: http://www.hotelnoordzee.com
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€180.00 - €0.00

Prijs toelichting:
Vanaf 125 euro voor een eenpersoonskamer Vanaf 180 euro voor een twee persoonskamer