Molen “De Lelie”

Printen

Voor een smakelijk ontbijt, uitgebreide lunch, een pannenkoek, maar ook voor een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers erbij kan je terecht bij Molen de Lelie in Scharendijke/Elkerzee. Ze hebben een uitgebreide ontbijt-, lunch- en pannenkoekenkaart met heerlijke specialiteiten. Als het weer het toelaat kan je plaatsnemen op ons zonnige terras. Een prima plek om te pauzeren tijdens je ontdekking van het mooie eiland Schouwen-Duiveland.

De specialiteit van Molen de Lelie is pannenkoeken bakken van meel uit eigen molen. Hier worden pannenkoeken op ambachtelijke wijze in de pan gebakken en dat proeft je. Je kunt kiezen uit een uitgebreide pannenkoeken kaart, die wisselt met de seizoenen. Niet alleen voor de liefhebbers van zoete pannenkoeken maar ook voor de liefhebbers van hartige pannenkoeken is er veel variatie. Voor diegene die liever iets anders eten dan een pannenkoek is er ook voldoende keus.

Molen de Lelie is ook een fietscafé. Zij zijn fietsvriendelijk, hebben een oplaadpunt voor e-bikes beschikbaar en een fietsreparatieset. Ook hebben zij voldoende fietsenstalling en ligt de molen op minder dan een kilometer van FIKS (het knooppuntennetwerk voor fietsers). Tijdens je fietstocht op Schouwen Duiveland kan je hier ook water tappen voor je bidon. Ook verkoopt de molen FIKS-kaarten en staat er in de informatiemap toeristische informatie om verder je route te bepalen.

Er is  gratis parkeerruimte op het terrein van Molen de Lelie. Dit maakt het ook een mooi startpunt voor je fiets- of autoroute. Het restaurant is rolstoelvriendelijk en je kunt vlak voor de deur parkeren. Aan de kinderen is gedacht: er is zowel binnen als buiten een leuke speelhoek. In 2016 is er een familiegedeelte bijgebouwd met veel speelmogelijkheid. De locatie is ook bijzonder voor het houden van feesten of partijen. Naast het restaurant bevindt zich een molenwinkel waar onder andere het meel van de molen wordt verkocht en andere streekproducten en souvenirs.

Adres:
Kloosterweg 2


Contact:
Email: info@molen-delelie.nl
Telefoonnummer: 0111-851700
Website: http://www.molen-delelie.nl
Openingstijden:
Voor onbepaalde tijd gesloten
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
Pannenkoeken vanaf € 4,95 tot € 11,95 Diverse andere menu's, ontbijt en lunchgerechten Pannenkoekengourmet Prijs voor volwassenen € 15,00 p.p. Kinderen t/m 10 jaar € 10,00 p.p