Minicamping Essenhoeve

Printen

Onze minicamping is aangesloten bij de SVR, een vereniging van kampeerboeren die rust en betaalbaarheid garanderen.

Vijfentwintig (25) ruime plekken, alle voorzien van elektriciteit. zorgen voor een gezellig geheel in de oude hoogstamboomgaard. We hebben de camping enigszins “met de losse hand” ingedeeld, waardoor er een gemoedelijke sfeer heerst, ook in het hoogseizoen. Vanaf seizoen 2012 hebben we 4 nieuwe ruime plekken aan de zijkant met een panoramisch uitzicht op de kust.

Rust en vriendelijkheid staan bij ons voorop. Maar natuurlijk is ook sanitair uitermate belangrijk. Ons moderne, ruim opgezette toiletgebouw heeft keurige douches en toiletten. Er staan hier ook enkele wasmachines en een goede koelkast. We zijn trots op ons bedrijf en zorgen er steeds voor dat de boel brandschoon blijft. We hebben in de hal een boekenkast neergezet met leesvoer voor iedereen en folders over de omgeving.

Maar natuurlijk is kamperen op de eerste plaats gewoon lekker buiten leven! De kinderen spelen met hun nieuwe vriendjes op de speeltoestellen, rijden met de skelter of springen op een reuzentrampoline. En je slaakt vanuit je stoeltje een tevreden zucht: wát een verademing, die Essenhoeve…!

Adres:
Bosweg 2


Contact:
Email: info@essenhoeve.nl
Telefoonnummer: 0117-391306
Website: http://www.essenhoeve.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a