Minicamping De Stropielekker

Printen

Ben je op zoek naar een rustige vakantie, ver weg van het drukke stadsleven? Dan is deze camping zeker iets voor jou! Midden in het Zeeuws-Vlaamse polderlandschap bied de camping je de mogelijkheid het drukke leven te ontvluchten en te genieten van de rust op het platteland.

De boerderij is een akkerbouwbedrijf en is gelegen op één van de mooiste plekjes in de Zaamslagpolder, midden tussen de weilanden en landerijen. De camping ligt tussen de landerijen van ons akkerbouwbedrijf. Er zijn ruime standplaatsen (elk ongeveer 100m²) en er is een aparte plaats voor campers. Ook heeft de camping een grote parkeerplaats waar je de auto kwijt kunt.

In de nieuwe schuur bevindt zich een prachtige sanitaire ruimte met uitstekende voorzieningen: vier douches, vijf toiletten, een urinoir en een aantal wascabines. Ook zijn er een wasmachine en een centrifuge aanwezig.

De andere kant van de schuur is als recreatieruimte ingericht, met onder andere tafeltennis, voetbalspel, boeken en folders. Voor de kinderen is er een speelveld en spelmateriaal met onder andere een zandbak, glijbaan en er worden ook skelters verhuurd.

Het is mogelijk om een 4-persoons caravan te huren. Tevens wordt er een volledig ingerichte 6-persoons bungalowtent verhuurd. In overleg mogen ook huisdieren worden meegenomen.

Adres:
Axelsestraat 120


Contact:
Email: c.a.dees@planet.nl
Telefoonnummer: 0115-431861
Website: http://www.destropielekker.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a