Minicamping Boudewijnskerke

Printen

Minicamping Boudewijnskerke een gezellige camping in Zoutelande waar u voor rust en ruimte terecht kunt. Met verschillende speeltoestellen, speelhuisje en een voetbalveld is er voor de kinderen veel speelplezier. Minicamping Boudewijnskerke is een camping waar jong en oud meetelt en leeftijd er niet toe doet. Kinderen en volwassenen mogen meehelpen met de verzorging van de dieren. Er is ruimte voor eigen spontane ideeën voor activiteiten wat bijdraagt aan de sfeer en de gezelligheid. Met iedere dag (buitenom de zondag) broodjesservice zodat u heerlijk kunt genieten van verse broodjes.

Minicamping Boudewijnskerke in Zoutelande ligt op 5 a 10 minuten fietsafstand van het strand en op 500 meter loopafstand van het nabij gelegen natuurgebied. Verder kunt u met het hele gezin, met vrienden en andere campinggasten genieten van de familietuin. In de familietuin is er voor ieder wat wils, met een prachtig uitzicht naar de duinen. 

Voor wie op zoek is naar een vakantiehuis is vakantie de Roosjeshof bij minicamping Boudewijnskerke in Zoutelandevoor 6 personen het hele jaar door te huur.

Adres:
Boudewijnskerke 50


Contact:
Email: info@minicamping-boudewijnskerke.nl
Telefoonnummer:
Website: http://www.minicamping-boudewijnskerke.nl/nl/
Openingstijden:
In de zomervakantie wisseldag op zaterdag, voor en naseizoen geen vaste wisseldag.
Prijs:
€18.00 - €23.00

Prijs toelichting:
Excl. toeristenbelasting