Michiel de Ruijterhaven

Printen

De Michiel de Ruijterhaven ligt zeer strategisch ten opzichte van andere havens. Men vaart in 5 uur naar Antwerpen, in 3 uur naar de ingang van het Kanaal door Zuid-Beveland, terwijl Breskens aan de overkant ligt.

Zeebrugge is 17 mijl verwijderd, terwijl Blankenberge op een afstand ligt van 21 mijl. Ramsgate, Dover en Harwich met respectievelijk ca. 80, 85 en 105 mijl zijn vanaf mei in een daglichtperiode te bereiken. Calais (62 mijl) en Duinkerken (52 mijl) liggen in de buurt en toch in het "buitenland".

De scheepvaart is voor een veilig en prettig zeilgenot geen enkele belemmering. De schepen varen door het Oostgat of de Wielingen, relatief smalle geulen. De vlakte van de Raan en het gebied ten zuiden van de Wielingen zijn groter dan welk vaargebied in Nederland ook.
 
Het varen op de Westerschelde en Noordzee geeft een enorm gevoel van vrijheid, omdat men door geen enkel obstakel, zoals bruggen, dammen of sluizen wordt opgehouden. Michiel de Ruijterhaven is de ideale uitvalsbasis voor iedere watersporter die graag een bezoek wil brengen aan Vlissingen en tevens de uitvalsbasis voor CR Yachts Benelux.

Adres:
Ruijterplein 1


Contact:
Email: info@cryachts.nl
Telefoonnummer: 0118-414498
Website: http://www.brasserieevertsen.nl/michiel-de-ruyterhaven/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a