luxe huisjes Recreatieterrein Welgelegen (2p)

Printen

De huisjes van Welgelegen zijn best een beetje 'anders dan anders'; met heerlijke, soms zelfs riante tuine is rust en privacy gegarandeerd, de huisjes zijn warm ingericht en bieden veel luxe (o.a. gratis wifi, inloopdouche, luxe keuken, electrisch verstelbare boxspring met 2e led-tv en dvd-speler, vloerverwarming, vaatwasser en wasmachine). De huisje "Zilvermeeuw" en "Wilde Zwaan" ziet u op de foto's. Huisje Zomervreugd (zie onze andere vermeldingen) heeft daarnaast als extraatje nog een bubbelbad in de badkamer. Alle huisjes hebben de maximale 5 VVV-sterren.

Welgelegen is een kleinschalig familiebedrijf met luxe huisjes en riante kampeerplaatsen, middenin het groen. Op slechts 1200m van het strand, het bos en de duinen. U kunt kiezen uit riante kampeerplaatsen en 4 zeer luxe vakantiewoningen, allen met veel rust, ruimte en privacy! Iedere accommodatie heeft een eigen ruime, besloten tuin, wordt zeer grondig schoongemaakt, en is altijd met veel zorg ingericht. Elke accommodatie is weer anders. Kijk voor meer foto's op onze website, en bel ons gerust  voor meer informatie! Incl. gratis Wifi.

Adres:
Wissewekken 11


Contact:
Email: info@wissewekken11.nl
Telefoonnummer: 0111-651786
Website: http://www.welkombijwelgelegen.nl
Openingstijden:
De luxe huisjes van Welgelegen zijn het gehele jaar te reserveren. Kom genieten van Zeeland in zomer, winter, lente of herfst! Bel of mail ons gerust, we helpen u graag.
Prijs:
€530.00 - €915.00

Prijs toelichting:
Genoemde prijzen zijn weekprijzen van de huisjes Zilvermeeuw en Wilde Zwaan. Welgelegen verhuurt daarnaast nog 2 prachtige huizen, sommigen met riante tuin, anderen met whirlpoolbad: prijzen verschillen per accommodatie. In iedere accommodatie zijn de prijzen altijd inclusief gas, water, electra, toeristenbelasting, verse bloemetjes, veel omgevingsinformatie en gratis stabiele en snelle wifi. De accommodaties worden zeer grondig schoongemaakt en verzorgd voor u klaargezet! Voor meer (prijs-)informatie, zie ook de website van Welgelegen: www.welkombijwelgelegen.nl Bel of email daarnaast gerust voor meer informatie, we helpen u graag.