Luctor et Detector – metaalzoeken

Printen

Denk anders, beleef het een anders en zoek uw activiteit vanuit een andere hoek.

Luctor et Detector bied de mogelijkheid om met professionele metaaldetectors op zoek te gaan naar verborgen items die onder onze voeten liggen.

Een unieke, onvergetelijke en speciale beleving waarbij plezier, leerervaring en teambuilding centraal staan.

Kies uit een strand workshop en geniet naast het zoeken met een metaaldetector van het fraaie uitzicht en het gevoel van vrijheid. Combineer uw activiteit met een lekker drankje en/of hapje op of in loopafstand van de locatie van de activiteit.

Waar bijna elk kind van droomt 'het schatzoeken' kan nu voor u uitkomen door deel te nemen aan 1 van mijn workshops. Kijk voor alle andere mogelijkheden en informatie op mijn website of neem direct contact met mij op.

Tip! ook voor kinderen bied ik een 'wouw effect' door mijn schatzoek activiteiten die speciaal zijn gemaakt om een kinderdroom uit te laten komen.   

Adres:
Oosterscheldestraat 204


Contact:
Email: info@metaalzoekworkshop.nl
Telefoonnummer: 06-52896401
Website: http://www.metaalzoekworkshop.nl
Openingstijden:
Het hele jaar door mogelijk. afhankelijk van locatie, weer en reserveringen. Tijdens feestdagen zal er een extra toeslag worden berekend.
Prijs:
€17.50 - €35.00

Prijs toelichting:
Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en exclusief eten en/of drinken. De prijzen voor de kinderactiviteiten zijn terug te vinden op mijn website