Lincherie

Printen

Een bezoekje aan een Lincherie boetiek is een echte openbaring. Je vindt er uiteraard een ruim aanbod aan premium lingerie, nachtkledij en badgoed uit de allernieuwste collecties, maar het belangrijkste gebeurt bij Lincherie ´behind the curtains´. We bieden elke klant een gepersonaliseerde service.

„Onze Lingerie Stylistes weten dat elke vrouw uniek is en daarom een gepersonaliseerde service verdient die perfect afgestemd is op haar eigen lifestyle”.

Om er zeker van de zijn dat we de perfecte service kunnen bieden, selecteert Lincherie alleen de beste merken, zoals Marie Jo, Marie Jo L'Aventure, PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Aubade, Marlies Dekkers en Andres Sarda.

Dankzij onze Lingerie Stylistes weet Lincherie het beste in elke vrouw naar boven te brengen.Een beha moet op elk moment lekker zitten. Alleen een beha die goed zit, doet wonderen voor je zelfvertrouwen. 

En dat zie je.

  

Ons advies: laat je zeker elk jaar stylen.

Je kunt er niet omheen: een vrouwenlichaam verandert door de jaren heen: gewichtsveranderingen, sport, zwangerschap, anticonceptie, medicatie, dieet… Daarom adviseert Lincherie: laat je minstens elk jaar opmeten.

Adres:
Oude Kerkstraat 38


Contact:
Email: sluis@lincherie.nl
Telefoonnummer: 0117-462455
Website:
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a