Leo Joosse Fietsen en Fietsverhuur

Printen

Waarom voor uw fiets naar Bike Totaal Leo Joosse?

ALTIJD uw fiets in topconditie? Team Leo Joosse helpt u graag op weg

Fiets op maat met bodyscanning en zadelmeting

Het ultieme fietsplezier bereikt u alleen op een perfect passende fiets. De vakmensen bij Bike Totaal Leo Joosse geven u graag deskundig advies. Met behulp van professionele meetsysteem wordt de beste maat fiets voor u gevonden.

Heeft u last van zadelpijn? Ook daar hebben wij een meetsysteem voor, met een SQ-Lab zadel, wat wordt aangemeten op de breedte van het bekken in combinatie met de zithouding en type fiets. Weg met zadelpijn, met een persoonlijk aangemeten zadel. Ervaar het zelf; kom een proefrit maken.

7x op rij de Beste Winkelketen Fiets & Vrije Tijd Kwaliteit gegarandeerd

Service en vakmanschap staan bij de Bike Totaal fietsenwinkel altijd op een hoog niveau. U mag dan ook altijd het beste bij ons verwachten. We zijn dan ook niet voor niets 6x op rij uitgeroepen tot Beste winkelketen Fiets & Vrije Tijd.

Onze klanten beoordelen de uitgevoerde servicebeurten bij de Bike Totaal Leo Joosse met een gemiddelde van ruim een 8. Kijk op www.wugly.nl

Benieuwd geworden?

Bent u benieuwd geworden en zou u graag meer informatie ontvangen? Of hebt u een concrete vraag? Raadpleeg onze website, of mail naar info@leojoossetweewielers.nl  of neem gerust telefonisch contact op 0118-581306, om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Adres:
Dorpsplein 14


Contact:
Email: info@leojoossetweewielers.nl
Telefoonnummer: 0118-581306
Website: http://www.leojoossetweewielers.nl
Openingstijden:
Let op: de maanden december, januari en februari gehele dinsdag gesloten. de maanden mei tot en met augustus hele dinsdag geopend. andere maanden op dinsdag open van 08.00 - 12.00 uur
Prijs:
n/a