La Cabane

Printen

La Cabane ligt slechts 50 m van het strand.

La Cabane is de ideale villa om met familie een groep vrienden een weekend of vakantie aan zee te vertoeven. Dit ruime en sfeervolle strandhuis bestaat uit 2 gescheiden gedeelten. Ieder gedeelte heeft een eigen vrije ingang,keuken,living, slaapkamers, badkamers, een eigen terras en parking.

De parterre (=1 gedeelte) biedt plaats aan 20 personen en het Penthouse (=het tweede gedeelte) biedt plaats aan 14 personen.

La Cabane kan ook in zijn geheel (begane grond en appartement op de eerste en tweede verdieping tezamen) worden gehuurd worden voor 34 personen.Een tussendeur in het trappenhuis van het penthouse wordt dan geopend.

Indeling:

La Cabane parterre (= benedenappartement voor 20 personen).

Grote living met sfeervolle gashaard op de parterre beschikt over een lounge gedeelte en grote tafels om met een groot gezelschap (20 pers., op aanvraag 34 personen mogelijk) uitgebreid te kunnen tafelen. De grote (dubbele) keuken is voorzien van 2 ijskasten/ extra Amerikaanse koelkast met ijsdispenser, 2 vaatwasmachines, wasmachine, 2 vier-pits kookplaten (gas), oven en magnetron.

Op het appartement op de begane grond bevinden zich 8 slaapkamers waarvan 3 familie slaapkamers voor 3 of 4 personen en 5 slaapkamers voor 2 personen. Het benedenappartement beschikt over 3 badkamers en een aparte home cinemaruimte.Twee slaapkamers hebben een eigen vaste wastafel.

Groot betegeld lounge terras op het westen en tuin rondom.BBQ

Indeling Penthouse= appartement op de eerste en tweede verdieping ( met eigen ingang/trappenhuis):

Eerste verdieping: L-vormige woonkamer met half open keuken, 3 slaapkamers voor 2 personen en 1 slaapkamer voor  3 personen, 2 badkamers en 2 toiletten.1 kinderbedje aanwezig.Tweede verdieping 2 slaapkamers,  1 slaapkamer in Z vorm voor  4 personen en 1 slaapkamer voor 2 personen.

Bij de ingang van het bovenappartement (naast het trappenhuis) is er een klein privé terras op het zuidwesten  met uitzicht op de duinen voor het Penthouse aanwezig.

 Ook het bovenappartement beschikt over een privé parking voor meerdere auto's.

Kindvriendelijke omgeving met 2 speeltuintjes binnen 100m en een tennisbaan in het achterliggende park. Bowling op 40 m afstand.

Adres:
Zeedijk 11


Contact:
Email: infolacabane@kpnmail.nl
Telefoonnummer: 0117-381424
Website: http://www.cabanenieuwvliet.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a