KD001 – La Dune

Printen

Op slechts 300 meter van het brede zandstrand ligt het kleinschalige complex “La Dune”.
“La Dune” bestaat uit twee gebouwen waarin zich in totaal 24 appartementen bevinden, allen met een eigen parkeergelegenheid.
Elk appartement is verdeeld over twee woonlagen en is voorzien van een prettige buitenruimte, zodat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. De appartementen op de begane grond beschikken over een souterrain. Vanuit de woonkamer stapt u zo uw eigen tuin in, waar volop ruimte is voor een ontbijtje in de zon of wellicht een glaasje wijn in de avond…. Zo kunt u altijd genieten van de meeste zonuren in Nederland. Uw eigen parkeergelegenheid grenst (vrijwel) direct aan uw tuin.


De appartementen op de verdiepingen bereikt u  vanuit een centraal trappenhuis. Deze appartementen beschikken over een een woonlaag op de eerste verdieping, slaapkamers op de tweede verdieping en een heerlijk – met vaste trap te bereiken – dakterras. In de woonkamer heeft u de gelegenheid om buiten naar binnen te halen, door het volledig openen van de vouwpuien naar het balkon toe. Rondom de twee gebouwen is de parkeergelegenheid gesitueerd.

U kunt aangeven welke ligging u wenst. Er is één locatie beschikbaar met sauna, welke optioneel bij te boeken is.

Adres:
Verlengde Dishoekseweg 6


Contact:
Email:
Telefoonnummer: 0118-582910
Website: http://www.zeelandvakantie.nl/nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€315.00 - €1295.00