KA046 – 6-persoons vakantievilla noordzijde

Printen

Een ruime luxe 6-persoons vakantievilla, de tuin is gelegen aan de noordzijde
 
De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht en door de glazen pui over de volle breedte van de living (floor to ceiling windows) kunt u genieten van de befaamde Zeeuwse luchten en zonsondergangen. Met de dubbele tuindeuren kunt u de woonkamer optimaal met de tuin verbinden. Naast een grote eettafel is er een royale zithoek met flatscreen TV met buitenlandpakket en een sfeervolle gashaard. De luxe, open keuken is volledig uitgerust met moderne kwaliteitsapparatuur zoals een combi magnetron en/of oven, vaatwasser en een Nespresso machine. 

De villa beschikt over drie ruime slaapkamers en twee moderne badkamers. De royale masterbedroom is voorzien van een badkamer ensuite met inloopdouche en/of bad, toilet en dubbele wastafel. De tweede badkamer heeft een inloopdouche en dubbele wastafel. In de hal vindt u een apart gastentoilet.

Als u de tuindeuren in de woonkamer opent naar het extra royale terras kunt u direct van het buitenleven genieten. U vindt hier comfortabele tuinmeubels. De royale tuin grenst aan een waterpartij en wordt omringd door glooiingen, helmgras en duinstruweel. De vakantievilla beschikt over een inpandige berging met een wasmachine en droger. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s per villa. Bed- en badlinnen dient u bij deze vakantievilla mee te boeken.

De foto's in deze presentatie zijn genomen in één van de 6-persoons villa's. De villa's zijn particulier eigendom en alleen met zorg- en naar eigen smaak ingericht door de eigenaar. Houdt u daarom rekening met nuanceverschillen per villa. De Groote Duynen is een park in ontwikkeling, dat gefaseerd wordt opgeleverd. De bouwwerkzaamheden op de Waterlijn en Zandbank en Duinvallei zijn reeds afgerond, maar op enkele locaties in het park kunnen nog afrondende werkzaamheden plaatsvinden. U profiteert hierdoor van gereduceerde huurprijzen. Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken.​

Adres:
Onrustweg


Contact:
Email:
Telefoonnummer:
Website: http://www.zeelandvakantie.nl/nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€685.00 - €1530.00

Prijs toelichting:
Vanaf € 565,- per weekend Vanaf € 420,- per midweek Vanaf € 685,- per week