Joossesweg 201

Printen

Welkom! Op een prachtige plek in Westkapelle, op de grens van Zoutelande ligt onze vrijstaande vakantiebungalow voor 4-6 personen. Aan de rand van een rustige ruim opgezette wijk, vlak achter de duinen ligt ons huis op een perceel van 500 m2. Je hoort de zee en ziet de duinen!

In 2018 is het geheel gerenoveerd waarbij alle vertrekken zijn geïsoleerd, voorzien van CV en dubbel glas. Zie verder onder Indeling.

In 5 minuten wandelen sta je boven op de duinen en kijk je uit over het prachtige uitgestrekte Zeeuwse strand waar je heerlijke wandelingen kunt maken. Op 2,5 km afstand ligt Zoutelande en de andere kant op is het 2,7 km naar het centrum van Westkapelle. In alle seizoenen is het hier heerlijk toeven!

In het zomerseizoen van april tot eind september hebben we een strandhuisje met strandstoelen waar je gebruik van kunt maken.

Westkapelle ligt op het Zeeuwse eiland Walcheren, dat bekend staat om de meeste zonuren van Nederland! Het gehele eiland is met de fiets te ontdekken over de vele mooie fietsroutes. Ook de plaatsen Middelburg, Veere, Domburg en Vlissingen zijn gemakkelijk met de fiets te bereiken. Met de veerpont Vlissingen- Breskens is zelfs Cadzand en Knokke op Zeeuws Vlaanderen met de fiets bereikbaar.

Adres:
Joossesweg 201


Contact:
Email: ruud@pheniks.nl
Telefoonnummer: +31651314772
Website: https://www.micazu.nl/vakantiehuis/nederland/zeeland/westkapelle/joossesweg-201-westkapelle-27896/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€440.00 - €1115.00

Prijs toelichting:
Inclusief eindschoonmaak