Hotel Renesse

Printen

Hotel Renesse is een gezellig tweesterren familiehotel, midden in het centrum aan het kerkplein van Renesse. Een hotel met schone, rookvrije kamers en studio’s. Het draait in Hotel Renesse niet om luxe, maar het onderscheidt zich vooral door een gezellige sfeer en persoonlijke benadering met Zeeuwse nuchterheid en eerlijkheid.

Studio of kamer met ontbijt
Maak een keuze tussen een kamer met ontbijt of een studio met compleet ingerichte kitchenette. Dagelijks geniet je tussen 8 en 10 uur van een heerlijk ontbijtbuffet. Bij mooi weer zelfs buiten op het zonnige terras. Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee, vers beleg en brood(jes) kun je rustig de dag beginnen.

Voorzieningen
In de gemeenschappelijke ruimte vind je allerlei informatie over de omgeving en uiteraard kun je deze ruimte gebruiken om gezellig te verblijven. De faciliteiten voor koffie en thee zijn aanwezig, evenals een gekoeld drankje en snack. Je kunt gratis gebruik maken van WiFi. Hotel Renesse beschikt niet over een restaurant. 

Het hotel beschikt over een beperkt aantal eigen parkeerplaatsen waar tegen betaling (€ 2,50 per dag) geparkeerd kan worden. Het hotel beschikt over een afsluitbare fietsenschuur waar je je eigen fiets of gehuurde fiets veilig kunt stallen. Het huren van een fiets is ook mogelijk bij Hotel Renesse voor € 7,50 per dag ( op basis van beschikbaarheid)

Adres:
Kromme Reke 5


Contact:
Email: info@hotelrenesse.nl
Telefoonnummer: 0111-461630
Website: http://www.hotelrenesse.nl
Openingstijden:
Alle dagen van het jaar open. (m.u.v. kerstdagen en januari).  Vanaf 13:00u kun je gebruik maken van je kamer of studio. Check-in is mogelijk tot 18:00 uur. Bij vertrek dien je de kamer of studio uiterlijk om 10:30 uur te verlaten zodat alles weer in gereedheid gebracht kan worden voor de nieuwe gasten. Wij verhuren onze accommodatie niet aan alleenreizende jongeren (onder de 25 jaar) en/of groepen vanaf 3 personen (ongeacht leeftijd).
Prijs:
€27.50 - €50.00

Prijs toelichting:
Prijzen zijn afhankelijk van het kamertype en periode In de maanden juli , augustus + feestdagen verhuren wij onze accommodaties voor minimaal 3 nachten
Spielen Sie in den renommiertesten MGA-lizenzierten Online-Casinos!