Hotel de Logerij

Printen

Hotel de Logerij in Renesse is een perfecte plaats voor rust en comfort, maar ook voor een gastvrij thuis. De accommodatie heeft geen luxe voorzieningen, maar is uniek qua ligging. In een rustige omgeving, maar op slechts twee minuten loopafstand  van het bruisende centrum van Renesse en op 10 minuten loopafstand van het strand. 

Kamers
Het hotel beschikt over 22 net ingerichte kamers. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met toilet. Naast de 2-persoonskamers zijn er ook kamers voor 3 of 4 personen. Op de begane grond zijn vier kamers, alle andere kamers zijn  te bereiken met een trap.

Voorzieningen
Voordat je aan je activiteiten van die dag begint, serveert Hotel De Logerij je een ontbijtbuffet. Bij mooi weer kun je zelfs ontbijten op de zonnige patio. Tot 's avonds 22.00 uur kun je een heerlijk gekoeld of warm drankje bestellen voor op de kamer, de patio of in de bar. Het hotel biedt gratis Wifi tijdens je verblijf. Bij de receptie kun je terecht voor een huurfiets, routekaarten, tips voor een goed restaurant en informatie over de omgeving. Het hotel heeft een eigen ruime parkeerplaats, waar je als gast gratis gratis kunt parkeren.

Adres:
Laone 15


Contact:
Email: info@delogerij.nl
Telefoonnummer: 0111 462570
Website: http://www.delogerij.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€69.00 - €95.00
Spielen Sie in den renommiertesten MGA-lizenzierten Online-Casinos!