Hotel Café Restaurant Dallinga

Printen

Hotel Café Restaurant Dallinga is een gezellig familiehotel in Sluiskil. De 33 hotelkamers van Dallinga laten de hotelgast niets te wensen over. Alle kamers (twee- of éénpersoons) zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Ook een televisie en een wekkerradio behoren standaard tot de inrichting. Ook heb je op iedere kamer de beschikking over gratis Wifi. De hotelkamers vind je niet alleen in het hoofdgebouw van het hotel, maar ook in een volledig gerenoveerd negentiende eeuws klooster in de nabijheid van het hotel. Deze kamers hebben allen zicht op de prachtig aangelegde kloostertuin.

Restaurant & Grand Café
In het hotel vind je ook een restaurant en een Grand Café. Dallinga is gekend vanwege de Zeeuwse mosselen à volonté met verse frites, maar ze bieden iedere vis- en vleesliefhebber een aangename keuze uit smaakvolle gerechten, in ruime porties. Een bijzondere plaats in de keuken is er voor de Josper houtskoolgrill. Deze authentieke Spaanse houtskool grill - oven geeft in combinatie met het gebruik van hoogwaardig houtskool een unieke BBQ smaak aan de gerechten.

Loungehoek & Terras
De loungehoek binnen heeft een sfeervolle open haard en luxe lederen zetels. Een heerlijk plekje om voor of na de maaltijd te genieten van een klein hapje of drankje. Zodra het weer het toelaat, is het ook mogelijk om te eten op het ruime en zonnige terras. Vanaf het terras kun je af en toe een blik werpen op de kinderen die zich heerlijk vermaken in de speeltuin. 

Adres:
Nieuwe Kerkstraat 5


Contact:
Email: info@dallinga.com
Telefoonnummer: 0115-471590
Website: http://www.dallinga.com
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€109.00 - €0.00
Spielen Sie in den renommiertesten MGA-lizenzierten Online-Casinos!