Hof aan Zee

Printen

Een heerlijk ontspannen verblijf. Rustig, middenin de natuur en pal aan de kust. Geen lichtvervuiling, maar een donkere sterrenhemel. Op zo’n fantastische plek past alleen een heerlijke accommodatie. Dus die vind je dan ook bij Hof Aan Zee. In een opstelling rond een speelveldje vind je tien huisjes die een fijne combinatie bieden van een stijlvolle, eenvoudige Scandinavische inrichting en weldadig comfort.

Kleinschalige vakantie
Door de kleinschaligheid van Hof Aan Zee heb je hier alle ruimte om te genieten van je vrije tijd, samen met vrienden, familie en de kinderen. Heerlijk saampies in het zonnetje op je eigen terras, met de kinderen op de speelweide of vanuit je huisje uitstarend over de groene natuur om je heen.

Unieke vakantiewoningen
Irma en Marcel hechten veel belang aan individuele aandacht en een persoonlijke benadering van hun gasten. Dus hebben ze geen dertien in een dozijn huisjes. De tien huisjes hebben allemaal een eigen unieke inrichting en vaak ook een andere indeling. En natuurlijk zijn er ook overeenkomsten. De huisjes hebben allemaal comfortabele boxspringbedden. Alle huisjes zijn licht, eenvoudig en ruimtelijk ingericht met een natuurlijke uitstraling. Die Scandinavische look zorgt voor een rustig interieur met alle ruimte om lekker met zijn allen in te genieten, spelen, eten en wonen.

Adres:
Strandweg 15


Contact:
Email: info@hofaanzee.com
Telefoonnummer: 0118-551312
Website: http://www.hofaanzee.com
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a