Herman Thielens

Printen

Im het atelier van Herman Thielens vind je schilderijen van de meester zelf. Vooral stillevens en landschappen. In zijn werk spelen nauwkeurige observatie en vakmanschap een grote rol. Zijn werk wordt dan ook vaak omschreven als een stilistische expressie. De werken van Herman Thielens zijn geschilderd met oud Hollandse olieverf op doek.

Herman Thielens zoekt de vorm, kleur, impressie om zo een nieuwe kijk op de objecten te creëren in navolging van de oude meesters als Vermeer en Caravadgio. In zijn huidige werk schildert hij voornamelijk stillevens die hem qua vorm, kleur en structuur aanspreken. Composities ontstaan terwijl hij de voorwerpen rangschikt naar de verbeelding van zijn eigen werkelijkheid, meestal is het niet zijn doel om symboliek aan het stilleven mee te geven maar onbewust komen er toch af en toe verwijzingen in voor.

Herman Thielens is in 1946 geboren in Sint-Gilles Waas België. Na een opleiding tekenen en schilderen aan de Kunstacademie te Sint-Niklaas en tal van workshops in Antwerpen, specialiseert zich verder in zijn eigen atelier.

Adres:
Lange Bellingstraat 48


Contact:
Email: hthielens@yahoo.nl
Telefoonnummer: 0114-316063
Website: http://www.hermanthielens.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a
Spielen Sie in den renommiertesten MGA-lizenzierten Online-Casinos!