Hengelsport Zuiderduin

Printen

Hengelsport Zuiderduin in Westkapelle staat al tientallen jaren bekend als één van de meest uitgebreide en prijspakkende hengelsportwinkel van Zeeland.

Wij hebben regelmatig diverse koopjes, u krijgt altijd goede service en zult u versteld staan van het assortiment.

Vers aas

Wij verkopen kweekzagers, Franse tappen, pieren, maden en mesheften. Dit hebben we vrijwel altijd op voorraad, wel raden we aan om altijd even vooraf te bestellen. Dit kan telefonisch, maar ook per email. Ons emailadres is: hspzuiderduin@zeelandnet.nl .

Assortiment

Hengelsport Zuiderduin verkoopt alle soorten kunstaas en haken, molens, hengels, nylon, Rapala pluggen, Storm - SPRO - Mann's - Salmo en DAM pluggen, etc.

Locatie & openingstijden

Hengelsport Zuiderduin bevindt zich onder de duinen. De winkelmedewerkers geven u altijd de laatste info over de visvangsten die men kan verwachten.

Hengelsport Zuiderduin Is het hele jaar open. In de zomer zijn wij 7 dagen in de week open. Voor hengelsportmateriaal en voor uw vers aas. Tijdens de bouwvakvakantie zijn wij geopend aan één stuk tot 19.00 uur.

Maandag t/m zaterdag van 8.30 uur - 12.00 uur en van 13.00 tot 18.00 uur.  Vrijdag koopavond vanaf 19.00 - 20.00 uur. Zondag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur.

   Wilt u aas afhalen buiten de openingstijden, bel gerust!! 

Adres:
Joossesweg 9


Contact:
Email: hspzuiderduin@zeelandnet.nl
Telefoonnummer: (0031) - (0)118 - 570 284
Website: http://www.campingzuiderduin.nl/nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a