Groepsaccommodatie Distel (40 personen)

Printen

Huis Distel is geschikt voor 40 personen en zeer ruim en comfortabel. Deze accommodatie is geschikt voor rolstoelgebruikers en er is mogelijkheid voor het plaatsen van  hoog-laag bedden. De uitstekend ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien. De eet- en recreatieruimte zijn gezellig ingericht en hebben terrasdeuren naar het gedeeltelijk overdekt terras. Telefoon, TV en DVD speler aanwezig. Huisdieren niet toegestaan. Er zijn 6 douches, waarvan 2 geschikt voor rolstoelgebruikers en 6 toiletten, waarvan 2 geschikt voor rolstoelgebruikers. In totaal zijn er 10 slaapkamers voor 4 personen met 2 stapelbedden en een wastafel.

Let op: Campingwinkel en horeca gesloten van november tot april !

Deze accommodatie op Recreatiepark Klaverweide ligt op een van de mooiste locaties van Schouwen-Duiveland , dichtbij het Grevelingenmeer en het mooie schone Noordzeestrand. Ook de gezellige badplaatsen Renesse en Burgh-Haamstede, en het historische stadje Zierikzee liggen op korte afstand van ons park.

Is het een dagje wat minder weer of wilt u de omgeving gaan verkennen, dan is er volop keus uit attracties, musea en leuke evenementen. Wat dacht u van een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans, de Oosterscheldekering of het watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Ook voor de sportieve gasten zijn er volop mogelijkheden, zoals fietsen (volgens het fietsknooppunten systeem), surfen op het Grevelingenmeer, duiken in de Oosterschelde of kite-buggyen op het strand. Natuurlijk moet u de Zeeuwse mossel of bolus ook geproefd hebben tijdens u bezoek aan Zeeland!

Adres:
Kuijerdamseweg 56


Contact:
Email: info@klaverweide.com
Telefoonnummer: 0111-671859
Website: http://www.klaverweide.com
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a
Spielen Sie in den renommiertesten MGA-lizenzierten Online-Casinos!