Groede B&B

Printen

Groede B&B ligt aan de rand van het pittoreske kunstenaarsdorpje Groede. Vanuit onze vrijstaande woning kunt u de duinen en de polders zien. Nog geen drie minuten rijden en u bent op één van de schoonste stranden van Nederland met verschillende strandpaviljoens.

Alle drie de kamers zijn gesitueerd op de begane grond en zijn voorzien van eigen ruime badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel.  De ruime kamers zijn voorzien van twee éénpersoons boxsprings van goede kwaliteit, koffie en thee faciliteiten, minibar (30 liter), flatscreen tv, föhn, e.d. Elke kamer heeft een eigen terras. In onze tuin is er de mogelijkheid om uw (elektrische) fiets te stallen. U kunt uw auto op eigen terrein parkeren.

Het dorp Groede heeft een museumstraatje en talloze gelegenheden om een hapje of drankje te nuttigen. Het gehele jaar worden er verschillende evenementen georganiseerd, bv. het Oldtimer Weekend, de jaarmarkt, Groede Festival, enz. In de omgeving ligt het vissersdorp Breskens, het vestingstadje Sluis met vele winkels en horeca, de badplaats Cadzand en nog vele andere dorpjes. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving.

De West Zeeuws Vlaamse polders zijn prachtig om door te fietsen of te wandelen. De Belgische steden zoals de mondaine badplaats Knokke (25 minuten), het historische Brugge (40 minuten) en Gent (50 minuten) zijn gemakkelijk te bereiken. Of u kunt het fiets-voetveer vanuit Breskens nemen om Walcheren met steden zoals Vlissingen en Middelburg te verkennen.

Adres:
Woordweg 2


Contact:
Email: info@groedebenb.nl
Telefoonnummer: (+31) 06-21805870
Website: https://groedebenb.nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€100.00 – €114.00