Gasthof d’ Ouwe Schuure

Printen

Hotel-Restaurant d'Ouwe Schuure in het Zeeuws-Vlaamse Sluis is een onvervalst grensgeval. Al 30 jaar ontvangt deze vroegere boerderij haar gasten in een klassiek landelijk interieur met open haard en warme nostalgische gezelligheid. Het hotel heeft zeven kamers. Alle kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, TV en koelkast. 
    
Om de link met vroeger nog iets meer te benadrukken is er zelfs een afspanning voorzien voor wie te paard langs komt. Voor kinderen is er een leuke speeltuin en ook zijn er diverse boerderijdieren.

Het restaurant van d'Ouwe Schuure biedt je een zeer uitgebreide kaart waarin naast heel wat klassiekers zoals mosselen, paling, scampi's en steaks, ook regelmatig seizoensgebonden suggesties terug te vinden zijn. Ook de kreeften, die hier à la minute gekookt worden en in twee diverse kreeftenbakken te bewonderen zijn, staan hier hoog op het verlanglijstje van heel wat gasten. Ook zijn er speciale kindermenu's beschikbaar. 

Adres:
Sint Annastraat 191


Contact:
Email: info@ouweschuure.nl
Telefoonnummer: 0117-462232
Website: http://www.ouweschuure.nl
Openingstijden:
Restaurant is gesloten op 24 en 31 december.Sluitingsdag: woensdagavond en donderdag behalve feestdagen. Juli en augustus woensdag open. De keuken van d'Ouwe Schuure is doorlopend geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur.
Prijs:
€85.00 - €0.00