Frisia Rondvaarten vanuit St-Annaland

Printen

Ga je mee op zeehondensafari?  Op één van de zandbanken in de Oosterschelde is een grote groep zeehonden neergestreken waar je met de Frisia rondvaartboot bij laag tij heel dichtbij kan komen. Je krijgt alle tijd om in stilte van deze prachtige dieren te genieten. Een unieke kans!

De zeehondensafari begint in Sint-Annaland (tocht van 2 1/4 uur). Een natuurervaring met prachtig zicht op de langste brug van Nederland en een grote kans om ook bruinvissen (de Nederlandse dolfijn) te zien.

Het is zeven dagen per week mogelijk om de boot voor een privésafari af te huren. Aan boord houden wij rekening met coronamaatregelen. Het is verplicht om 1.5 meter afstand te houden. Het schip is daar op aangepast met vaste zitplaatsen. Hiermee zorgen wij voor een veilige ervaring. Reserveer snel om je plaats te verzekeren. Bezoek onze website voor alle data en tijden. Tot snel! 

Vanuit St-Annaland vertrekt het schip regelmatig naar Zierikzee, waar u kunt gaan passagieren, of de vaartocht kunt combineren met de zeehonden safari vanuit Zierikzee

Tijdens de tochten naar Zierikzee is het mogelijk een fiets mee te nemen, eventueel enkele reis te boeken en terug te fietsen.

online reserveren is voor alle tochten noodzakelijk

Adres:
Bronsgeestweg 16


Contact:
Email: info@frisiarondvaarten.nl
Telefoonnummer:
Website: http://www.frisiarondvaarten.nl
Openingstijden:
Van april tot en met oktober wordt er gevaren volgens een schema waarbij er plaats is voor een groep tot 80 personen. Daarnaast is het zeven dagen per week mogelijk om de boot voor een privésafari af te huren.
Prijs:
n/a