De Pannekoekenbakker

Printen

Op zoek naar lekkere pannenkoeken die net iets anders zijn dan wat je gewend bent? De Pannekoekenbakker in Oostkapelle is dan het adres waar je moet zijn. Niet alleen de kinderen zullen smullen van de pannenkoeken, maar ook de ouders. Maak een keuze uit 200 verschillende pannenkoeken.

Bij de Pannekoekenbakker is er voor iedereen wel een lekkere pannenkoek te kiezen. Je kunt hier terecht voor een traditionele pannenkoek met stroop en voor speciale pannenkoeken met bijvoorbeeld shoarma, gerookte zalm of rundvlees ragout. Glutenvrije pannenkoeken kunnen ook besteld worden, net als pannenkoeken zonder koemelk. Ben je geen fan van pannenkoeken? Geen probleem! Je kunt kiezen voor een heerlijke tomatensoep met croutons of andere kleine gerechten.

Aan de kinderen is ook gedacht. Zo is er een mini-bioscoop en zijn er twee PlayStation-consoles zodat zij zich niet zullen vervelen. Op veertig meter afstand kan je kosteloos parkeren. Het restaurant is goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelen. 

Adres:
Domburgseweg 75


Contact:
Email: oostkapelle@pannekoekenbakker.nl
Telefoonnummer: 0118-582897
Website: http://www.pannekoekenbakker.nl/Oostkapelle
Openingstijden:
Tot aan november dagelijks geopend vanaf 11:30 uur. 
Prijs:
€5.40 - €16.50