De Eetboetiek

Printen

De Eetboetiek in het centrum van Sluis, de plek waar iedereen zich thuis kan voelen en een rustpunt kan vinden in deze hectische wereld. De Eetboetiek is een uniek concept voor ontbijt, lunch, high tea en lifestyle waar goed eten en drinken geserveerd wordt in combinatie met de mogelijkheid tot het kopen van lifestyle producten die men in De Eetboetiek gebruikt en ziet. Iedere dag geopend, behalve donderdag, van 08u00 tot 18u00, ook de keuken is doorlopend open van 08u00 tot 18u00.

Het lifestyle gedeelte in De Eetboetiek kenmerkt zich door originaliteit, kwaliteit en vernieuwing. Het assortiment bestaat uit serviezen, kussens, kleine meubelen, zepen, kleden en andere accessoires voor in en om het huis en wordt continu vernieuwd en uitgebreid. Daardoor is het elke keer weer een nieuwe ervaring om naar De Eetboetiek te komen.

Het pand van De Eetboetiek zit al jaren in de familie en kent daarom een rijke geschiedenis. Van café en kapsalon van grootouders Catharina en George Herrel naar mosselrestaurant van ouders Ans en Ronnie Herman. Het mosselrestaurant groeide uit tot 3-sterrenrestaurant van broer Sergio Herman naar uiteindelijk De Eetboetiek van Michel Herman en Sarine Oosterbaan, een combinatie van horeca en lifestyle onder 1 dak.

Adres:
Beestenmarkt 2


Contact:
Email: info@eetboetiek.nl
Telefoonnummer: 0117-851006
Website: http://eetboetiek.nl
Openingstijden:
Op donderdag gesloten
Prijs:
n/a